fbpx
Despre noi
Despre noi

Bine ați venit!

Clinica Doctor Curt este o clinică stomatologică modernă, cu un nou sediu înființat în București, la cele mai înalte standarde. Clinica stomatologică cochetă și primitoare promovează un concept aplicat cu succes în țările occidentale: respectul față de pacient si intimitatea acestuia, dar și față de meseria noastră.

Oferim o gamă largă de servicii stomatologice, printre care se numără:

Oferim o gamă largă de servicii stomatologice, printre care se numără:​

  • “Implanturi dentare” pentru înlocuirea dinților lipsă, restabilind astfel funcționalitatea și estetica zâmbetului.
  • “Fațete dentare cu aspect natural” pentru corectarea defectelor dentare și obținerea unui zâmbet perfect.
  • “Albirea profesională a dinților” pentru a vă reda un zâmbet strălucitor și atrăgător.

Echipa noastră de stomatologi experimentați și dedicați vă va ajuta să vă recăpătați sănătatea orală și să obțineți zâmbetul pe care îl meritați. Ne concentrăm pe fiecare pacient în parte, asigurându-ne că primiți cele mai potrivite tratamente personalizate pentru nevoile dumneavoastră.

Pe lângă serviciile stomatologice de calitate, ne preocupăm și de confortul dumneavoastră în timpul vizitelor la clinica noastră. Echipamentul și tehnologia de ultimă generație folosită asigură proceduri precise și minim invazive, iar atmosfera plăcută din cadrul clinicii noastre vă va face să vă simțiți relaxat și în siguranță pe tot parcursul tratamentelor.

Cea mai modernă și avansată tehnologie dentară

Cea mai modernă și avansată tehnologie dentară

Clinica Doctor Curt se angajează să ofere cea mai modernă și avansată tehnologie dentară.

Veți primi întotdeauna îngrijirea de care aveți nevoie de la profesioniștii noștri care și-au dedicat cariera pentru a ajuta fiecare pacient să atingă un nou nivel de sănătate și frumusețe.

Facilitățile noastre au atât caracteristici de confort, cât și echipamente de ultimă generație pentru diagnosticare precisă și mai sigură, cum ar fi:

  • cameră digitală intraorală,
  • scanner,
  • water laser Ip plus.
  • microscop

Ne ascultăm pacientul, detectăm problema și îi permitem să-și înțeleagă nevoile și împreună facem un plan de tratament pentru a obține rezultatul dorit.

Controlul infecțiilor în cabinetele noastre este, de asemenea, foarte important pentru noi. Pentru a ne proteja pacienții și pe noi înșine, menținem cu strictețe procesele de sterilizare și contaminare folosind standardele recomandate de Directia Sanitara Publica. Ne mândrim să oferim îngrijirea de care aveți nevoie pentru a vă păstra zâmbetul sănătos.

Ne angajăm să continuăm educația și învățarea participând la congrese, cursuri , întâlniri și convenții stomatologice pentru a rămâne la curent cu noile tehnici, cele mai noi produse și cele mai noi echipamente din domeniul nostru pentru a vă oferi cele mai bune servicii, rezultate și îngrijire posibile. O experiență pozitivă Înțelegem cât de neliniștiți se pot simți unii pacienți cu privire la vizitele lor la stomatologie și cum putem face diferența în oferirea unei experiențe relaxante și pozitive.

Întreaga noastră echipă este dedicată să vă ofere îngrijire și servicii excelente, personalizate, pentru a vă face vizitele cât mai confortabile și plăcute posibil. Vă mulțumim că ne permiteți să ne îngrijim de nevoile dumneavoastră stomatologice și așteptăm cu nerăbdare să vă tratam.

Părerile pacienților noștri

Ne place să auzim părerile pacienților noștri și de la oricine ar putea fi interesat să devină unul dintre ei. Suntem mândri de recenziile pozitive primite de la pacienții noștri mulțumiți, care apreciază serviciile noastre de implantologie orală, aplicare fațete dentare și albire profesională a dinților. Cuvintele lor ne încurajează să continuăm să oferim servicii stomatologice de înaltă calitate și să ne depășim mereu așteptările.

Dacă sunteți în căutarea unei clinici stomatologice de încredere în București, vă invităm să citiți parerile pacienților noștri și să descoperiți de ce suntem o alegere excelentă pentru îngrijirea sănătății dumneavoastră dentare. Vă asigurăm că la Clinica Doctor Curt veți găsi o echipă dedicată, pregătită să vă ofere un tratament personalizat și să vă transforme zâmbetul într-o sursă de încredere și fericire.

Nu ezitați să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu noi, fie că sunteți deja unul dintre pacienții noștri sau vă gândiți să deveniți unul. Apreciem fiecare părere și recenzie și suntem deschiși să primim feedback pentru a continua să ne îmbunătățim serviciile și să vă oferim o experiență cât mai plăcută și eficientă.

Vă mulțumim că ne acordați încrederea dumneavoastră și vă așteptăm cu drag la Clinica Doctor Curt!

Recenzii
The techniques very impressive , I am currently very fascinated with their new treatments , it is a great achievement for aesthetic medicine with great favorable results. Excellence highly recommended
Leona Nery
Puerto Rico
Recomand cu încredere Clinica și pe Domnul doctor Curt, mi.am pus fațete dentare de un an , nu am nicio problema , nu au durut absolut deloc. In concluzie domnul doctor da dovada de mult profesionalism și ii place ceea ce face ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ionuț Bucur
Giurgiu
Recomand cu drag dr.Curt Nicu!o experienta foarte placuta ce te face sa invingi teama de medic😊Experienta si profesionalism!!❤️😘Va multumesc pentru zambetul superb!!👄
Adriana Ady
Bucuresti
Profesionalismul este cuvantul care il descrie perfect pe domnul doctor si intreaga echipa. Am avut parte de o experienta foarte placuta in cadrul clinicii unde am beneficiat de cele mai bune sfaturi . Multumesc domnului doctor si intregii echipe !
Adriana Bican
Bucuresti
Best in town!Recomand din toata inima❤️!Veti vedea ca pana si vizita la dentist poate fi o experienta placuta!
Miki Miki
Bucuresti
Mulțumesc pentru tot !! Recomand din tot sufletul !!
Andreea Caraman
Bucuresti